<h2>ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ</h2><p>Τα πάντα για τις γεωργικές εργασίες!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.filis.com.gr/more.php?l=el&id=4553' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
ΤΡΑΚΤΕΡ KUBOTA

ΤΡΑΚΤΕΡ KUBOTA

 

 

Η KUBOTA είναι κατασκευαστής γεωργικών ελκυστήρων μικρής και μεσαίας ιπποδύναμης, μηχανημάτων κήπου (κοπής χόρτου, φροντίδας γκαζόν και εδάφους) καθώς και εκσκαφέων και φορτωτών.

Χάριν στις συνεχείς προσπάθειες της Εταιρίας, την υποστήριξη του εργοστασίου και την ποιοτική υπεροχή, τα τρακτέρ KUBOTA είναι τα μοναδικά ιαπωνικά τρακτέρ που διατίθενται ανελλιπώς στην ελληνική αγορά εδώ και 20 χρόνια.

Επιπλέον η ΑΓΚΡΙΠΑΝ ΑΕΒΕ συνεργάζεται  με Ευρωπαϊκά εργοστάσια για χλοοκοπτικά και χλοοσυλλεκτικά μηχανήματα, λιπασματοδιανομείς, μηχανήματα καθαρισμού ακτών, μηχανήματα χορτονομής και περιτύλιξης.

 



Για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της η ΑΓΚΡΙΠΑΝ AEBE διαθέτει δύο κάθετες μονάδες (έκθεση, ανταλλακτικά, συνεργείο) στην Αθήνα (Ορφέως 111) και στη Θεσσαλονίκη (6ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Κατερίνης) καθώς επίσης και ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της Εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.Για την εξυπηρέτηση των αγροτών ακόμα και στο χωράφι, η Εταιρία διαθέτει κινητά συνεργεία.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Βρισκόμαστε στο Κιάτο και εξυπηρετούμε όλη την Κόρινθο & τις γύρω περιοχές.


 Τ: 2742027200  /  Κ: 6944611277

 


 

 

Αγροτικά μηχανήματα Κόρινθος, αγροτικά μηχανήματα Κιάτο, αγροτικά εργαλεία Κιάτο, τρακτέρ Κουμπότα, τρακτέρ Kubota, επίσημος αντιπρόσωπος Κουμπότα, αντιπροσωπεία Kubota, γεωργικοί ανελκυστήρες, Φίλης αγροτικά μηχανήματα, Φίλης αντιπρόσωπος Kubota, Φίλης Κιάτο, γεωργικά μηχανήματα Φίλης, ανταλλακτικά τρακτέρ, ανταλλακτικά γεωργικών μηχανημάτων Κιάτο